Romania, Buzau, Str. Victoriei Nr.4. Tel: 0722784205, E-mail:office@casaispas.ro
Salate Aperitiv
(somon fume, sos calypso, maioneza, coniac,ketchup, sos de mustar)
(sunca,castraveti, telina, maioneza)
(carne de vita, cartofi, castraveti, ou, maioneza)
(carne de pasare,alune, portocale, cartofi, maioneza)
(salata verde, rosii, castraveti, ceapa, brânza sarata, masline,oregano)
(salata verde, rosii, castraveti, sunca, cascaval, ou, brânza rasa)
Paste
Creme Ciorbe
Preparate din carne de peste
(servit cu brocoli, morcov, conopida si lamâie)
(somon, salau, crap servit cu cartofi natur, legume asortate si lamâie)
(servit cu sos remoulade, cartofi natur, sparanghel, ciuperci)
(servit cu cartofi natur, legume asortate si lamâie)
(servit cu cartofi natur, legume asortate si lamâie)
Preparate din carne
(servit cu fructe exotice)
(servit cu orez si legume)
(servit cu cartofi copti, sos de mustar si hrean)
(servit cu cartofi copti, ciuperci si legume la gratar)
(servita cu mamaliguta, ou si brânza rasa)
(servit cu cartofi copti si sos de mustar)
(servit cu cartofi copti si sos de mustar)
(servit cu cartofi copti, legume mexicane si sos de mustar)
(servit cu ciuperci si ardei iute)
(servit cu cartofi copti si sos de mustar)
Preparate la gratar
(servit cu cartofi copti, legume mexicane si orez)
(servit cu cartofi copti, legume mexicane si orez)
(servit cu legume, brocoli, varza de Bruxelles)
(servit cu cartofi copti, legume si orez)
(servit legume asortate)
(servit legume asortate)
(servita cu mamaliguta)
(servita cu mamaliguta)
(servita cu mamaliguta)
(servita cu mamaliguta)
(servita cu mamaliguta)
(servita cu cartofi copti si sos de mustar)
(servit cu cartofi copti)
(servit cu cartofi copti, legume mexicane si orez)
(servite cu cartofi copti, legume mexicane si orez)
(servite cu legume asortate)
Garnituri
Salate
Dulciuri
Whisky
(este probabil cel mai faimos whisky din lume.Reprezentare fidela a succesului)
(e fara indoiala cel mai faimos whisky american facut vreodata)
este cel mai cunoscut blended whisky din Europa ce invita 42 de whisky-uri la cheful din sticla sa verde)
(este unic printre whisky-urile blended. El este creat folosind 30 de single malt-uri.)
(realizat prin amestecul a 50 de whisky-uri single malt si patru whisky-uri single grain)
Vodka
(este nr.1 in lume, datorita procesului de filtrare tot ceea ce consumati este vodka pura.)
(un gust pur, fin, dar nu si un parfum expresiv realizata din apa de izvor format in era glaciara si orz copt sub soarele ce nu apune niciodata in cele 73 de zile vara finlandeza)
(provine din rusescul "stal" care insemna otel, tare ca otelul. Puterea Stalinskaya este data de calitatea superioara si de aromele deosebite.)
(este o bautura alcoolica traditionala romaneasca obtinuta exclusiv prin fermentarea alcoolica si distilarea unui fruct.)
(este o bautura alcoolica traditionala romaneasca obtinuta prin fermentarea si distilarea prunelor.)
Gin
(este un gin veritabil, a carui aroma este obtinuta exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic in alambicuri traditionale, in prezenta boabelor de ienupar si a altor plante.)
(singura marca de gin din categoria premium care se produce in Londra.)
Lichior
(este o crema de lichior irlandeza, traditionala, cu un gust formidabil, produsa exclusiv din ingrediente irlandeze: frisca proaspata, miere si whisky irlandez.)
(Ambalajul sau este absolut unic in lume, prin cele doua sectiuni separate in aceeasi sticla. O parte a sticlei are lichior de culoare neagra ce contine cafea si whisky, iar cealalta lichior de culoare alba din ciocolata alba cu lapte si vanilie.)
(este un lichior italian, de obicei incolor, cu aroma de anason.)
Coniac
(o mie de vinuri pentru un coniac. invechirea are loc numai in butoaie facute din stejari controlati si aprobati de catre expertii casei.)
(e cea mai veche dintre marile case ale cognac-ului, fiind fondata in 1715 de catre Jean Martell)
(Sticla a fost inspirata de vasele antice grecesti, numite "amfore", care erau folosite pentru a transporta vinuri si bauturi spirtoase.)
(Plina de viata, Metaxa 5* se afla in inima familiei Metaxa. Cu o sticla al carei design a fost inspirat de Grecia antica, spiritul sau surprinde caldura soarelui. Este indispensabila, un clasic simplu!)
(un produs obtinut prin invechirea, peste 5 ani, a distilatelor de vin in butoaie de stejar.)
(cel mai bun distilat de vin, invechit in butoaie de stejar timp indelungat, sta la baza celei mai bine vandute bauturi alcoolice)
Tequila si Rum
(produs in distileria Camino Real dupa o reteta secreta, miezul agavei albastre este distilat in alambicurile "charentais", pentru a obtine cea mai buna tequila din lume.)
(este un rom perfect pentru mixuri. Usor de baut si amestecat dar si aromatic, acest rom are o tenta proaspata, cu note de vanilie si cirese coapte.)
Digestive
(parfumul sau specific si inegalabilele sale calitati digestive sunt datorate unei formule secrete veche de 5 generatii.)
(este un lichior pe baza de ierburi, amarui, originar din Germania, facut dupa o reteta secreta, din peste 50 de ierburi, fructe si condimente)
(este o bautura alcoolica aperitiv, obtinuta din infuzia de plante si fructe in alcool si apa)
(este o bautura obtinuta prin procesarea vinului, la care se adauga zahar, alcool neutru, ierburi si plante aromatice macerate.)
(este intens aromat, usor, dulce ,devenind o piesa de rezistenta a petrecerilor inca din anul 1910. Bautura are la baza aroma vinului italian sec cu putina dulceata data de zaharul rafinat si ierburile aromatice alaturi de vanilie, amestecate intr-o maniera stiuta numai de producator)
(bautura aromatizata pe baza de vin cu arome naturale din plante, cu gust dulce amarui. Se serveste bine racit sau cu gheata si lamaie.)
Vinuri
(este un vin maturat in butoaie de stejar timp de 12 luni , ulterior invechit in sticle inca 12 luni. Un vin care te uimeste cu aromele care le prezinta. Arome de fructe negre coapte, coacaze, fructe de padure.)
(Un vin excelent , maturat in butoaie de stejar timp de 6 luni, ulterior invechit in sticle timp de 12 luni. Este un vin foarte bine echilibrat, bine structurat. Puternic, sec si foarte taninos.)
(Nasul intens, mineral-floral, are o nota principala de drojdii. in gura este placut, intens, sustinut de aciditate, cu senzatii care trimit catre mere, pere si grapefruit. Un bun echilibru zahar-aciditate si final condimentat. Are o usoara subtirime in postgust.)
Vin barbatesc, puternic, pastrat in baricuri de stejar.
Vin rubiniu bogat condimentat. Gustul sau e completat de taninurile care se combina perfect cu mirosul fructelor bine coapte.
tinut la fermentat si invechit in butoaie vechi de stejar, in acest vin se combina aroma stejarului cu savoarea fructelor.
Vin alb demisec, elegant, bine echilibrat cu o aroma fina, expresiva si agreabila.
Vin rosu fin si elegant, armonios, lejer si prietenos. Are o culoare rosu aprins in faza tanara, degradand spre rosu caramiziu la maturitate. Prin invechire capata o catifelare deosebita.
De un rosu vibrant, acest vin atrage prin aroma inconfundabila de fructe stafidite si cucereste definitiv prin tente dulci dar taninoase, de final.
(Galben-auriu, cu un nas usor atipic de vin puternic, dominat de flori uscate, caise, piersici si pere zemoase si de accente de mar batut. Se aseaza pe limba prietenos, cu un echilibru excelent intre aciditate si zaharul rezidual.)
(Galben-pai, stralucitor, cu arome intense de flori uscate, cu urme de praf si fan, banane si accente citrice. Gustul este dominat de arome inca verzi de corcoduse, caise verzi si carcei de vita.)
(Standardul de vin popular,alb demidulce. Nasul, dominat de aromele de muscat, se deschide delicat, in tonuri de flori albe, flori uscate si petale de trandafir, evoluand spre fructe exotice (mango, banane) si dulceata de trandafiri)
(Violet si stralucitor, cu note de fructe de padure si accente pamantoase, care ascund remanente ale unor tonuri lactate, vizibil tanar si plin de viata, este un vin perfect pentru consumul de zi cu zi.)
(Rosu stralucitor, nu foarte condensat, purtand inca inflexiunile luminoase ale unui Pinot Noir tipic. Aromele de fragi si cirese domina ansamblul, in care se mai regasesc note de cafe latte si ierburi grase.)
(Rosu-rubiniu, cu inflexiuni violete, vinul debuteaza cu arome ce amintesc de trufe, cerneala si pamant, pentru a evolua spre fructe rosii zemoase (visine, cirese) si fructe de padure precum coacaze si afine.)
(Cand vinul este tanar, fructozitatea, parfumul si aroma ierboasa amintesc de cele de amnar scaparat. Dupa cativa ani de pastrare in butoi si butelii, buchetul si gustul se apropie de cele ale pepenelui galben.)
(Nasul de Muscat, in care se aduna si niste arome de toporasi si violete trece destul de repede, lasand loc unor tonuri aromatice de stafide si musetel uscat. Gustul este acid, scurt si simplu, aciditatea exprimandu-se abia in partea finala, insotita de niste senzatii dulci.)
(este un vin alb, sec, cu particularitati de podgorie bine conturate. Vioiciunea, prospetimea, fructozitatea, aciditatea ridicata, aroma fina de fructe exotice au facut din Rieslingul de Jidvei un vin preferat de consumatori.)
(este un soi autohton, care se remarca printre vinurile albe seci pentru prospetimea si fructozitatea sa, cu un parfum mai putin pronuntat, dar cu o aroma care il diferentiaza.)
(prin culoarea vesela si luminoasa, galben-aurie, devine memorabil datorita aromei tandre si discrete a vaniliei, a miresmei florilor de pomi fructiferi si onctuozitatii care persista intr-un gust innobilat de migdale.)
Bere
Racoritoare